Seriale

Nu stiu ce se intampla cu serialele, dar majoritatea au pauze foarte mari intre episoade, de aceea am cautat cateva seriale noi la care sa ma uit. Am facut o mica lista cu ce mi-a placut:

Terra Nova: in anul 2100 si ceva, Pamantul devine foarte poluat si oamenii cauta solutii pentru a scapa, asa ca gasesc o noua linie temporala si se teleporteaza pe o planeta in urma cu cateva zeci de milioane de ani, populata de dinozauri, insecte uriase etc. Acestia intemeiaza o asezare numita Terra Nova si incearca sa supravietuiasca si sa dea nastere unei noi civilizatii. In centrul actiunii se afla familia Shannon.

Grimm: un tanar politist descopera ca are puterea de a vedea creaturi supranaturale si ca este descendentul familiei Grimm. Fiecare episod prezinta cate un caz pe care politistul il rezolva, pe masura ce afla din ce in ce mai multe despre tainele puterii pe care o mosteneste.

Suits: in timp ce incearca sa scape dupa o afacere cu droguri care defapt a fost o capcana, Mike Ross este descoperit de Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocati din New York. Acesta il recruteaza pe tanarul sclipitor pentru a lucra impreuna, vazand in el o varianta mai tanara a sa, desi acesta renuntase la facultate.

New Girl si I Hate My Teenage Daughter sunt doua comedii dragute, prima despre o fata ce se desparte de iubitul sau cand afla ca acesta o insela si decide sa se mute intr-un apartament locuit de 3 baieti. Cealalta este despre doua mame, cu fete adolescente. Nu e mare lucru de zis aici. Mai mult potential are New Girl.

American Horror Story: este un serial foarte ciudat si macabru ce prezinta povestea unei familii care se muta intr-o casa noua pentru a-si reface viata. Desi casa avea un pret foarte mic, niciunul din membrii familiei nu banuiesc ca este bantuita.

Serialele care ai iesit in evidenta au fost Suits si American Horror Story. Chiar au potential si de abia astept sezoanele urmatoare.

Alte recomandari?

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s