Daniel Ghita

Imi place tehnica de picioare a lui Ghita, il consider mai slab pe brate, dar KO-ul din seara asta a fost spectaculos. Ghita si-a luat revansa impotriva lui Gerges si a castigat fosta centura de categorie grea ce a apartinut lui Badr Hari. Nu imi vine sa cred ca un roman a ajuns asa sus in competitiile de genul. Bravo lui, tot respectul.

O alta lupta mai importanta a serii a fost cea intre Badr Hari si Gokhan Saki, nu la fel de spectaculoasa.

Click pentru video.

Anunțuri

4 comentarii

  1. mie nu mi s-a parut prea spectaculos meciul lu ghita,dar e la inaltime si merita ca a muncit…in rest…vreau sa ii dea cafteala lu’ semi shield!:D bah da sa il bata sa planga…ca si cum i-ar fi furat tiganii bicicleta in parc.

  2. ghita a crescut formidabil de mult… brate, picioare, conditie fizica, tehnica, viteza… tot. de la mantits si colac a ajuns la pectorali si patratele; de la 20 de picioare pe coapsa / repriza a ajuns la 10 picioare + 10 brate / repriza. daca se mai facea gala piramidala grand prix cum era inainte, avea sanse foarte mari sa castige. poate ca inainte era slab pe brate, dar acum nu mai poti spune acelasi lucru despre el

  3. Nu am zis ca nu a crescut in tehnica pe brate, am zis doar ca e mai tare pe picioare. E si normal sa creasca in tehnica si toate cele spuse de tine, doar evolueaza la un nivel inalt. Oricum eu sunt mandru ca un roman a ajuns asa de sus in K-1. Asta conteaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s