Respectul fata de valori

Vedeam zilele trecute la cineva pe facebook ca i-ar omora pe cei care nu au respect fata de valori, apropo de moartea lui Whitney Houston. Si ma gandeam ca nu prea are dreptate. E adevarat, nu ma apuc acum sa rad de moartea ei, ca pana la urma a fost cineva in lumea asta. Dar asta e si problema, ca a fost, la momentul mortii ei nu prea mai era. Si am un gram de respect pentru ce a fost, dar pentru ce a ajuns, nu pot sa o respect.

Adica sa ai totul si tu sa o arzi chiar in halul ala pe droguri, alcool si mai stiu eu ce…e ca si pe la noi, foarte multi cersetori au fost profesori, doctori etc. Nu poti decat sa le dai 1 leu, dar nu poti sa ii respecti avand in vedere ca ei singuri si-au futut viata cu alcool si altele. Mai era pe la noi prin oras un cersetor care fusese geniu in matematica si informatica si a ajuns pe strazi fiindca a inebunit saracu’, nu l-a mai tinut. Pe el pot sa il respect, pentru ca nu si-a facut-o el cu mana lui, sa ajunga cum a ajuns, spre deosebire de altii..

Eu zic ca un om isi castiga si isi merita respectul mentinandu-se mereu la un anumit nivel si pentru ceea ce este el la momentul actual sau cand interactioneaza cu tine, nu doar la un moment dat. Nu poti sa respecti un om doar pentru ce a fost, ci pentru ceea ce este.

Parerea mea!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s