Filmele horror

De ceva timp sunt abonat pe youtube la un canal cu trailere de filme horror. Odata la cateva zile apare un trailer nou si ma uit sa vad ce a mai iesit, in speranta ca mai apare ceva bun, fiind un fan al filmelor de acest gen. Vreau sa va spun ca nici unul nu mi-a captat atentia, nici unul nu a reusit sa iasa in evidenta. Si asta nu numai in aceste cateva luni de cand sunt abonat la acest canal, ci si in ultimii ani. Cand mai aparea cate un film horror, il vizionam cu aceeasi speranta, dar nu impresiona nici unul.

Si am observat ca aceasta tendinta este una generala. Am vazut pe diferite forumuri ca din ce in ce mai multa lume se plange ca filmele horror nu mai sunt ce au fost odata. Este oare adevarat? Nu se mai produc filme horror decente care sa se ridice la un anumit nivel? Sau pur si simplu filmele gen Psycho, The Shinning, Silence of the Lambs, The Exorcist(1973) au ridicat stafeta prea sus si ce vedem in ziua de azi, ni se pare automat ca nu mai e bun?

Eu cred ca e cate putin din doua, dar tind mai mult catre prima varianta. Sunt de parere ca in ziua de azi, calitatea filmelor horror a scazut vizibil. Imi dau impresia ca sunt facute asa, numai pentru profit, nu si pentru ceea ce transmit celui care le vizioneaza.

Voi ce parere aveti? Se mai fac filme horror bune, sau nu?

Sursa foto.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s