Nebunul din coafor

Cred ca a auzit toata lumea despre cazul cu barbatul care a intrat in coaforul unde lucra sotia sa si s-a apucat sa traga cu arma, ucigandu-si sotia si inca o persoana. Ceea ce este mai tare decat atat, e ce a declarat personajul.

Cum sa declari, dupa ce tu ai impuscat 7 sau 8 persoane si dupa ce ti-ai omorat sotia cu 3 focuri de arma, ca ti s-a descarcat arma accidental? Asta trebuie sa dea de gandit. Asta demonstreaza clar ca individul e nebun, cum sa declari asa ceva cand nici macar nu e posibil. Si cica a fost testat psihologic cu doar trei saptamani in urma. Ar trebui sa se investigheze si sa se afle cine a zis ca omul acesta este sanatos, mai ales ca in 2005 a fost acuzat de amenintare, insulte, loviri si alte violente, deci avea antecedente.

Un om care sa zicem ca avea ceva de impartit cu sotia, o rezolva cu ea in particular, nu se ducea in locul unde lucra ca sa i „se descarce” arma in public. Si daca nu era nebun si sa zicem ca era doar foarte gelos, o impusca doar pe sotie, nu si inca 7 persoane si nu declara ca i s-a descarcat arma accidental.

Este de plans in ce tara traim, cu astfel de doctori care pentru o spaga pot declara ca un om complet nebun este sanatos si nu numai. Tot sistemul in general. Dar asta e Romania.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s