Oameni comozi

Eu mor pe oamenii care sunt excesiv de comozi. Nu ma intelegeti gresit, si mie imi e o lene cateodata de nu imi mai vine sa ma ridic din pat, dar nu la cazuri de genul acesta ma refer.

De exemplu, ieri, mergeam cu ratb spre 13 Septembrie si trebuia sa faca statie la Marriot acolo. Din cauza traficului, soferul a oprit cu 10 metri mai inainte, ceva de genul. Lumea a coborat, s-au inchis usile si cand s-a facut verde la semafor, soferul si-a continuat drumul, fara sa mai opreasca si in statie, ceea ce mi se pare normal, avand in vedere ca oprise doar cu 10 metri inainte.

In statie erau doua „doamne”, daca pot sa le zic asa, care bineinteles ca le-a fost lene sa mearga 10 metri si sa urce in masina, daca tot se oprise acolo. Nu, ele au stat bine mersi in statie si au asteptat acolo, de ce sa faca ele efortul asta. Cand au vazut ca soferul isi vede de drum, au inceput sa tipe si sa injure si tot felul de chestii din astea. Eu daca eram sofer, opream masina, deschideam usile, le lasam sa vina si cand ajungeau sa urce, le inchideam usile in nas. Nu se poate asa ceva, tie ti-e lene sa te deplasezi cativa pasi si dupa incepi sa injuri soferul de ce nu opreste…

Cam asta e treaba. Nu suport genul asta de oameni, de fapt, cine i-ar suporta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s