Toata lumea divorteaza

Am observat ca in ultimul timp din ce in ce mai multe cupluri divorteaza. Ashton Kutcher si Demi Moore, Tom Cruise si Katie Holmes etc. Fenomenul asta al divortului s-a extins destul de mult si prin Romania. Si ma uitam ca si la Codul lui Oreste, cand a fost invitat Cedry2k, s-a vorbit despre asta. Frate, casatoria nu mai e ce a fost.

Mi se pare ok sa divortezi, in unele cazuri cand chiar nu se mai poate, dar acum parca toti la o cearta mai aprinsa, gata, divorteaza. Nu mai incearca nimeni sa repare? E urat, mai ales pentru copii. Pentru fiecare dintre ei este o drama, sa isi vada parintii divortati, cel putin pentru mine asa ar fi fost. Probabil in tarile mai „civilizate”, acest lucru a devenit o obisnuinta.

Apropo de Tom Cruise si Katie Holmes, am inteles ca ea ar fi vrut sa divorteze de el datorita regulilor impuse de acesta din cauza religiei careia ii apartine si anume scientologia. Ce cacat de secta mai e si asta frate? Ca m-am saturat de atatea religii peste religii, toate numai prostii. Culmea, se pare ca aceasta este simpatizata de mai multe celebritati, fiind denumita si „religia celebritatilor”, care pe langa Tom Cruise ii mai are ca adepti si pe John Travolta, Kirstie Alley, Priscilla Presley etc. Stiu ca fiecare cu treaba lui, dar lucru asta ma cam face sa imi pierd respectul pentru niste actori precum Cruise si Travolta. Nici nu vreau sa mai scriu principiile dupa care se ghideaza aceasta religie..

In fine, am pornit de la o chestie si am terminat cu alta. Amandoua sunt aiurea, lucru care ma face sa ma gandesc ca lumea asta a decazut mult, cel putin in privinta asta a moralitatii, eticii, a calitatii oamenilor, ceea ce nu pot sa spun si despre partea tehnologiei. Dar la ce ne ajuta tehnologia, daca oamenii au ajuns in halul asta?

2 comentarii

 1. Eu cred ca oamenii nu au decazut, ci au inceput sa fie mai sinceri.

  Inainte nu puteai a divortezi de gura lumii
  Oamenii din trecut erau mai prosti si le pasa de ce zice vecinul mai mult decat ce zice mama
  Si normal ca nu divortau..si stateau nefericiti traind o viata ce nu le placea

  Acum, omul modern de ce ar face-o? Omului modern nu ii mai este frica sa faca ceva si sa fie liber.
  Eu apreciez asta.

  –Cu drag, Felicia

  1. Asa este, ai dreptate, nu e ok ca cineva sa traiasca nefericit. Ma refeream mai mult la latura asta a omului de a renunta prea usor si de a nu incerca sa repare..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s