The Iceman

iceman_ver2The Iceman este un film pe care il astept cu nerabdare si asta din doua motive. Primul este acela ca e inspirat dintr-o poveste reala si anume viata lui Richard Kuklinski, un asasin al mafiei care a avut legaturi cu familia Gambino, mai specific cu Roy de Meo. Al doilea motiv este cast-ul: Michael Shannon in rolul principal, un actor care imi place foarte mult (poate ca l-ati vazut in Boardwalk Empire). Alti actori care nu trebuie neglijati deloc sunt James Franco, Chris Evans, Stephen Dorff si Ray Liotta.

Ca o mica paranteza, Ray Liotta este unul dintre cei mai subapreciati actori. Mi-a placut foarte mult in Goodfellas, care este unul din filmele mele preferate. Mi-a mai placut si in Identity sau in Blow.

Revenind la The Iceman, as putea sa va spun cateva chestii despre personajul pe care e bazat filmul. Richard Kuklinski a fost un asasin platit de 1.95 m inaltime si 135 kg. Acesta sustine ca a ucis peste 100 de persoane si ca prima lui crima a fost comisa la 13 ani. De-a lungul carierei lui criminale a devenit specializat in uciderea cu ajutorul cianurii. Acesta o folosea in forma lichida, injectand-o in mancare sau turnand direct pe pielea victimei sau sub forma de gaz, pulverizand o anume cantitate in fata persoanei, acesta inhaland-o.

E o poveste de-a dreptul interesanta, cu atat mai mult cu cat familia lui habar nu avea ce facea acesta. Toata lumea, inclusiv vecinii, il vedeau ca pe un om de familie. Eu personal astept cu nerabdare acest film care se pare ca va aparea in cinematografe in luna mai.

Va las cu trailer-ul si cu un interviu cu tipul, din perioada in care era incarcerat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s