Email via Google+

add-google-plus-to-gmail-accountGoogle a anuntat azi o noua optiune pentru cei care folosesc concomitent Gmail si Google+. Persoanele din cercurile tale iti pot aparea ca posibili destinatari cu auto-complete atunci cand vrei sa trimiti un mail.

Stati fara grija, adresele de mail nu sunt vizibile pentru toate persoanele de pe Google+. Adresa devine vizibila doar cand tu trimiti un mail catre o anume persoana, iar de asemenea poti sa setezi sa fii vizibil ca posibil destinatar pentru tot Google+, Extended Circles, Circles sau pentru nimeni.

Daca o persoana din cercurile tale iti trimite mail, acesta va intra la Primary. In alt caz, mail-ul va intra la categoria Social. O alta chestie importanta, legata de spam, este ca poti primi mail de la o persoana doar o singura data. Aceasta nu iti mai poate trimite mail pana cand tu nu ii raspunzi sau o adaugi in cercuri.

Daca vrei sa folosesti acest update de la Google, eu zic ca e mai bine sa iti setezi aceasta optiune doar pe Circles, pentru a fi „deranjat” doar de persoanele importante pentru tine. De aici in sus, chiar daca este posibila trimiterea unui singur mail, poti sa te alegi cu destul de mult spam.

4 comentarii

Lasă un comentariu