Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes este un film ce urmeaza a fi lansat pe data de 5 august 2011, subiectul filmului fiind povestea de origine a formarii rasei inteligente de maimute si a inceputului dominarii acestora.

Will Rodman(James Franco) este un om de stiinta, din San Francisco, care lucreaza la un leac impotriva bolii Alzheimer, facand teste pe maimute. Primul subiect de teste este un cimpanzeu numit Caesar(Andy Serkis). Leacul lui Rodman modifica felul in care cimpanzeul gandeste si astfel se creeaza o noua rasa de maimute cu inteligenta umana. Caesar invata incredibil de bine, insa autoritatile umane comanda  sa fie inchis. Acesta se dovedeste destul de destept incat sa evadeze si administreaza leacul altor mii de maimute care erau inchise cu el, marindu-le de asemenea inteligenta. Astfel se formeaza revolutia, in curand izbucneste razboiul dintre maimute si rasa umana, Rodman fiind sigurul care ar putea sa il opreasca inainte ca oamenii sa fie condusi spre disparitie, maimutele devenind rasa dominanta pe Pamant.

Cast:

James Franco as Will Rodman

Freida Pinto as Carolina Aranha

Andy Serkis as Caesar

John Litgow as Charles Rodman etc.(full castlist here)

Avand in vedera ca Planet of the Apes, care a fost lansat in urma cu 10 ani, a fost un film bun care mi-a placut, am incredere ca asa o sa fie si acesta.

Click for trailer.


			

Lasă un comentariu